Suzuki swift 2017 2018 2019 autoradio met carplay IOS iPhone en android auto

Swift navigatie

In het bezit van een Suzuki swift 2017 2018 2019 facelift model en op zoek naar een vervangende oplossing van u huidige autoradio dan bent u bij Audiovolt
aan het juiste adres. Autoradio voor de Suzuki swift met carplay en android auto.

 

Hieronder een foto van het dashboard waar de nieuwe unit in past.

 

Suzuki Swift 2017 2018 2019 Carplay en Android auto navigatie autoradio
De Suzuki Swift 2017+ Carplay en Android auto navigatie autoradio met USB(2x) en SD ingang zorgt ervoor dat je allerlei functies van de Iphone of Android telefoon veilig kunt bedienen terwijl je in de auto zit. Dit toestel beschikt over Carplay en Android auto waardoor er gebruik kan worden gemaakt van diverse apps, navigatie, radio, bluetooth bellen en streamen. Het toestel is makkelijk te bedienen via het 6,75 inch touchscreen en heeft een gebruikersvriendelijke interface. Daarnaast is er een goede bluetooth carkit geïntegreerd in het toestel en beschikt deze over 2 usb ingangen (voorzijde en achterzijde) en een SD kaart en aux ingang (voorzijde).

Wij leveren een complete set waardoor u het toestel direct na ontvangst al kunt installeren
deze set is pasklaar voor
Suzuki Swift 2017+
Controleleer of de vorm van uw dashboard overeenkomt. Bij twijfel over de pasvorm helpen wij u graag.

op zoek naar een complete set voor een ander merk, model of bouwjaar ? Bekijk ons aanbod voor uw model of neem contact op.

Deze autoradio is inclusief accessoires passend in uw merk en model auto, maar is niet origineel van het automerk.

Hoe werkt Carplay
Verbind uw Iphone (vanaf Iphone 5) met de Carplay navigatie autoradio en maakt direct gebruik van Carplay. Via Carplay zijn onder andere de volgende applicaties te gebruiken:

Navigatie
U kunt navigeren via o.a. Google Maps, Waze, Sygic, TomTom Go of de kaarten-app van Iphone. U kunt hierdoor navigeren met stembegeleiding naar de gewenste locatie. Tijdens navigeren ziet u de afstand in kilometers, aankomsttijd en informatie over de te nemen afslagen. Ook krijgt u verkeersinformatie door. Het voordeel is dat uw navigatie middels deze applicaties online informatie doorgeeft en dat uw kaarten recent zijn.
U kunt ook offline navigeren. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld via google maps de offline kaarten te downloaden of via een andere applicatie. Hierdoor kunt u ook zonder het gebruik van mobiele data navigeren.

Telefoon / bellen
Via de telefoon-app bel je met contacten of voer je een telefoonnummer in. Siri vraagt via deze app direct wie je wilt bellen.

Spotify / podcasts
Via Spotify, Podcasts of Google play music geniet je direct van jou favoriete muziek

Overige Applicaties
Naast de eerder genoemde applicaties kunt u ook gebruik maken van o.a. de berichten-app (werkend met Siri), Flitsmeister, muziek app, huidige, Audioboeken en meer.

Er zijn steeds meer externe ontwikkelaars die applicaties maken voor Carplay.Recent zijn Sycic, Flitsmeister en TomTom GO toegevoegd.

Hoe werkt Android auto
Zorg ervoor dat u Android auto op uw telefoon installeert. Vervolgens verbind u uw smartphone met Android besturingssysteem met de Android auto navigatie autoradio en maakt direct gebruik van Android auto. Via Android auto zijn onder andere de volgende applicaties te gebruiken:

Navigatie
U kunt navigeren Via Google Maps of Waze. Het is mogelijk om te navigeren met stembegeleiding naar de gewenste locatie. Ook herkent de navigatie app je favoriete locaties en geschiedenis. Tijdens navigeren ziet u de afstand in kilometers, aankomsttijd en informatie over de te nemen afslagen. Ook krijgt u verkeersinformatie door. Het voordeel is dat uw navigatie middels deze applicaties online informatie doorgeeft en dat uw kaarten recent zijn. U kunt ook offline navigeren. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld via google maps de offline kaarten te downloaden of via een andere applicatie. Hierdoor kunt u ook zonder het gebruik van mobiele data navigeren.

Telefoon / bellen
Via de telefoon-app bel je met contacten of voer je een telefoonnummer in.

Spotify / Google Play Music / Deezer
Via Spotify of Google Play Music geniet je direct van jou favoriete muziek

Overige applicaties
Naast de eerder genoemde applicaties kunt u ook gebruik maken van o.a. whatsapp, FB Messenger, Flitsmeister, Audiobooks, Telegram en meer.

Specificaties van de Carplay en Android auto navigatie autoradio
– Apple carplay ondersteuning
– Android auto ondersteuning
– Bluetooth voor zowel streamen als bellen (microfoon inbegrepen)
– Hoogwaardige kwaliteit audio | DSP Audio
– 6,75 inch high quality capacitive touchscreen
– Mogelijkheid tot aansluiten achteruitrijcamera
– Mogelijkheid tot aansluiten subwoofer / versterker
– Vermogen 4 X 45watt
– Afspelen van muziek of video via USB, SD, Bluetooth of aux
– Nederlands Menu

U ontvangt de volgende onderdelen
– Carplay / Android auto navigatie autoradio
– Frame / inbouwbracket voor installatie
– Aansluitstekker / voedingskabel specifiek voor uw auto
* indien u stuurbediening heeft en wilt behouden dan moet er een speciale interface adapter besteld worden, hier zitten kosten aan verbonden. u kunt bij ons informeren naar de mogelijkheden via info@audiovolt.nl of bekijk het aanbod via de inbouwpanelen en aansluitkabels productpagina.
– Antenne verloopkabel auto specifiek
– USB verlengkabel voor de achterzijde, voorzijde voor Carplay en Android auto
– Microfoon van A kwaliteit
– Gebruikershandleiding in zowel Nederlands als Engels

U kunt dit toestel ook laten installeren via onze inbouwspecialist. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Ook voor verdere vragen of advies helpen wij u natuurlijk graag.

Heeft uw auto een versterkt audio systeem of parkeersensoren ?
wanneer uw auto een versterkt audio systeem heeft, zoals bijvoorbeeld Bose, JBL of Boston neem dan contact met ons op om te bespreken wat er mogelijk is voor uw auto. Ook wanneer u een extern scherm heeft, een originele camera of parkeersensoren. Met een optionele interface adapter is het vaak mogelijk om deze opties te behouden. Voor meer informatie of advies kunt u mailen naar info@audiovolt.nl

Geef tijdens het bestellen in het veld: ‘Speciale opmerkingen’ uw bouwjaar door, zodat wij de juiste bekabeling toesturen.

 

Meer info zie webshop product pagina:

 

https://www.audiovolt.nl/product/suzuki-swift-2017-carplay-en-android-auto-navigatie-autoradio-2/