Bracket 2-din autoradio montage handleiding

Je bent hier:
← Alle onderwerpen

Installatiehandleiding montage bracket

Een bracket wordt gebruikt voor het vastzetten van een 2-din autoradio in de auto. In sommige gevallen kan het zijn dat in uw auto al een ophanging zit die direct gebruikt kan worden voor montage van de radio. Daarnaast zijn er 2-din autoradio’s/navigatie die beschikken over schroefgaten waar u direct de zijplaten van de bracket op vast kunt schroeven en zijn er systemen waarbij een extra zijplaat voor montage wordt bijgeleverd. Onderstaand stappenplan laat zien hoe u de bracket kunt gebruiken voor montage.

Middels onderstaande PDF bestand kunt u inzien hoe u een bracket installeert.

Bracket montage installatie handleiding

Indien u nog geen bracket heeft dan kunt u deze hier aanschaffen

2-din universeel inbouw bracket / inbouwpaneel

Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van de op deze gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Audiovolt, Nieuwenkamp Handelsonderneming B.V.

Nieuwenkamp Handelsonderneming B.V. hanteert een actief en strikt beleid in de controle van ongevraagde verveelvoudiging of misbruik van materialen en teksten van haar website en zal bij overtreding altijd juridische stappen nemen